Marți, 28 Aprilie 2009 - 05:24 AM Aleg.RO: Licitație pentru noul stadion din Cluj

Publicat de: Francisc MĂDĂRĂȘAN

AMOS News Reprezentanții Consiliului Județean Cluj au publicat, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, anunțul referitor la construirea noului stadion din Cluj. Numărul anunțului este 76.159, transmite corespondentul AMOS News (Informatia.ro). Contractul propus se referă la proiectul tehnic, obținerea acordurilor și avizelor și construirea noului stadion. Tribunele sale vor avea 29.648 de locuri în gradene și 948 de locuri în loje. De asemenea, contractul prevede amenajarea terenului de joc la standardele FIFA și UEFA, amenajarea pistei de atletism de categoria A, a parcărilor, a rețelelor de utilități și racordarea acestora la rețelele publice.

Ofertele pot fi depuse până în data de 15 iunie, când va avea loc și atribuirea contractului. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat că, dacă nu vor fi contestații, contractul va putea fi semnat cu câștigătorul licitației în data de 6 iulie, iar lucrările efective vor putea să înceapă la jumătatea lunii iulie.

Pentru lucrările care vor fi făcute în acest an, Consiliul Județean a alocat deja suma de 38.328.000 lei. Termenul de finalizare va fi de doi ani de la începerea lucrărilor.


(620 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Francisc MĂDĂRĂȘAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Licitație pentru noul stadion din Cluj | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.114116191864 seconds.