Marți, 28 Aprilie 2009 - 05:25 AM Aleg.RO: Basescu a semnat decretul de numire a lui Bogdan Chiritoiu la sefia Consiliului Concurentei

Publicat de: ---

libertatea Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul pentru numirea consilierului de stat de la Departamentul de Planificare si Analiza Politica din cadrul Administratiei Prezidentiale, Bogdan Chiritoiu, in functia de presedinte al Consiliului Concurentei, pentru un mandat de 5 ani .

Seful statului a semnat, de asemenea, decretele pentru numirea lui Otilian Neagoe in functia de vicepresedinte al Consiliului Concurentei, a lui Mircea Valentin si Dan Ionescu in functiile de consilieri de concurenta, membri ai Plenului Consiliului Concurentei. Mandatul acestora este tot de cate 5 ani.

Otilian Neagoe a fost, in legislatura 2004-2008, senator PSD de Brasov. Dan Ionescu a fost deputat in legislatura 2000-2004, membru al PD, pana in mai 2001, trecand apoi la PSD. Ionescu a indeplinit si functia de economist la Oficiul Concurentei . Mircea Valentin a fost, in mandatul fostului primar general Adriean Videanu, membru al CGMB, din partea PLD. (NewsIn)


(602 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Basescu a semnat decretul de numire a lui Bogdan Chiritoiu la sefia Consiliului Concurentei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 6.6627130508423 seconds.