Joi, 30 Aprilie 2009 - 05:04 AM Aleg.RO: PNL Covasna: Traian Băsescu oferă cadouri otrăvite

Publicat de: Monica RIZEA

AMOS News PNL Covasna caracterizează atitudinea de susținere a autonomiei culturale de către președintele Traian Băsescu, la Congresul UDMR , ca fiind drept una duplicitară, PD-L nesusținând niciodată în mod real această autonomie, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).
Președintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că președintele Traian Băsescu "face cadouri otrăvite".

"Aș face foarte atent electoratul maghiar vizavi de cadurile, declarațiile sau gesturile pe care le face Băsescu: acestea sunt întotdeauna cadouri otrăvite", a explicat Marius Obreja, potrivit căruia deschiderea lui Traian Băsescu cu referire la promovarea autonomiei culturale se încadrează în acest gen de "cadouri otrăvite".

Președintele PNL Covasna a mai arătat că Traian Băsescu ar fi declarat că susține autonomia culturală deoarece "după cum a demonstrat- o, are suficiente pârghii pentru ca, ulterior, să înnămolească această acțiune legislativă".

Potrivit consilierului local Mădălin Guruianu, membru în conducerea interimară a PNL Sfântu Gheorghe, declarațiile lui Traian Băsescu de la Congresul UDMR de la Cluj denotă o atitudine "mai mult decât duplicitară" a șefului Statului, atitudine relevată și de poziția PN-L față de subiectul autonomiei culturale, știut fiind faptul că democrat- liberalii nu au susținut niciodată această doleanță a comunității maghiare.

La Congresul UDMR de la Cluj, Traian Băsescu și-a exprimat dorința ca Legea minorităților, ce cuprinde și capitolul autonomiei culturale, să fie trecută cât mai repede în Parlament.


(573 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica RIZEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PNL Covasna: Traian Băsescu oferă cadouri otrăvite | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.3307099342346 seconds.