Joi, 21 Mai 2009 - 05:43 AM Aleg.RO: Deputat PDL: E posibil ca impozitul forfetar să fie înlocuit cu unul mai prietenos

Publicat de: Mirela LEONTE

AMOS News Comisia de Buget-Finanțe din cadrul Camerei Deputaților a avizat favorabil Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 35/2009 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul cheltuielilor de personal în sectorul bugetar. Prin acest act normativ, spune vicepreședintele Comisiei, deputatul PDL Gheorghe Ialomițianu, se reduc sporurile pe care le primeau funcționarii publici care, uneori, depășeau 2 – 3 salarii.

„S-a avut în vedere reducerea veniturilor din salarii ale angajaților din ministere și agenții guvernamentale considerați funcționari publici”, a mai spus deputatul brașovean.

Totodată, comisia respectivă a cerut Ministerului Finanțelor Publice să prezinte cât mai urgent modificările ce vor fi aduse Codului fiscal.

„Prin noile modificări ale Codului fiscal trebuie să se regăsească și facilitățile acordate mediului de afaceri, inclusiv scutirea de la impozitare a profitului”, a declarat Ialomițianu, care a precizat că „este posibil ca în funcție de impactul forfetar asupra bugetului de stat și a mediului de afaceri, acest impozit să fie înlocuit sau să devină mai prietenos pentru mediul de afaceri”.


(367 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Mirela LEONTE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputat PDL: E posibil ca impozitul forfetar să fie înlocuit cu unul mai prietenos | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54112792015076 seconds.