Vineri, 22 Mai 2009 - 05:56 AM Aleg.RO: PNL dă în judecată Coaliția pentru fiecare viceprimar liberal înlocuit

Publicat de: Mihaela ȘTEFAN

AMOS News Președintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa, a amenințat, astăzi Coaliția PDL-PSD că îi va da în judecată pentru schimbarea viceprimarilor liberali de orașe și comune, aleși anul trecut. Potrivit liderului local al PNL, printre viceprimarii înlocuiți recent se află și cel din orașul Vașcău, fiind al treilea liberal schimbat din această funcție. După cei din Beiuș și Nucet, urmează cei din comunele Lazuri de Beiuș și Popești, dar sunt amenințați și vizați toți cei 33 de viceprimari PNL din județul Bihor, spune Cornel Popa.

"Din păcate, în loc să se ocupe de problemele județului, ei au doar aceste preocupări: pe cine să dea jos din funcție, pe cine să pună în funcție. Bihorul va avea enorm de suferit dacă această apucătură nu se corectează în sânul actualei coaliții de guvernare. Când vor avea de suportat plata indemnizației celor demiși, atunci să-i văd cât de bine se vor înțelege în coaliția lor", a spus Popa, într-o conferință de presă la sediul PNL Bihor.

Liderul liberalilor bihoreni a anunțat că viceprimarul orașului Vașcău, Ioan Coroiu, a fost schimbat din funcție de către consilierii locali ai PD-L și PSD, la ordinul conducerilor celor două partide.


(433 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Mihaela ȘTEFAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PNL dă în judecată Coaliția pentru fiecare viceprimar liberal înlocuit | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.70572900772095 seconds.