Sâmbătă, 23 Mai 2009 - 05:44 AM Aleg.RO: Crin Antonescu despre Traian Băsescu: Regele e gol

Publicat de: ---

AMOS News

Președintele PNL Crin Antonescu  s-a declarat sceptic în privința posibilității ca Traian Băsescu să se retragă din cursa pentru prezidențialele din această toamnă. Liderul liberal a catalogat drept „năzbâtie” așa-zisa încercare a președintelui de a-l antrena pe Boc în lupta pentru Cotroceni și că asemenea afirmații ale șefului statului nu fac decât să arate că „regele e gol”, se arată într-un comunicat de presă al PNL, remis Informatia.ro (AMOS News).

„Mi-e greu să cred că domnul Băsescu nu va candida, dar faptul că asemenea năzbâtii, precum pregătirea lui Boc de a candida, arată limpede că Traian Băsescu nu are curajul de a spune <da, candidez la un nou mandat!>.  De cinci ani de zile, din prima zi a mandatului său, nu a avut decât o preocupare – să candideze la un nou mandat. Ceea ce cred că a fost cauza eșecului deplin al domnului Traian Băsescu”, a susținut  Crin Antonescu, astăzi, la Suceava.

Președintele PNL s-a aflat astăzi la Suceava, Roman și Piatra  Neamț, alături de vicepreședintele Norica Nicolai, senatorul Varujan Vosganian, deputatul Cristian Adomniței și candidații pentru alegerile europarlamentare Cătălin Turliuc și Cristian Ghibu.


(250 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Crin Antonescu despre Traian Băsescu: Regele e gol | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60087394714355 seconds.