Sâmbătă, 23 Mai 2009 - 05:44 AM Aleg.RO: Senatorii PDL tin mortis sa afle intentiile lui Basescu

Publicat de: ---

7plus

Disciplinat si inchis ?publicului? larg, PDL are si el partea lui de probleme si rivalitati interne . De exemplu, senatorii democrati se uita chioris spre colegii de partid deputati. Motivul: prin tirg se vorbeste ca Traian Basescu va lasa coruptia sa se mai odihneasca o leaca in campania din toamna si va ataca in schimb tema parlamentului uninominal. Adica fara Senat si senatorii din dotare.

Chiar daca nu se poate vorbi de o rivalitate ca la carte intre cele doua specii de parlamentari pedelisti, cert este ca fiecare dintre cele doua grupuri de alesi ? unul al deputatilor si celalalt al senatorilor PDL ? l-au invitat separat pe Traian Basescu. Scopul declarat: discutii libere si constructive despre criza economica, relatia Parlament ? Presedintie si alegerea unui nou sef de stat la toamna. Startul a apartinut grupului din Camera Deputatilor, condus de Mircea Toader, dar parlamentarii in cauza au precizat ca senatorii partidului pot participa si ei la intilnire. Acestia au declinat insa varianta si au anuntat la rindul lor (dupa doar vreo doua zile) ca ei l-au invitat separat pe Traian Basescu.

Restul materialului il puteti citi in editia tiparita. (Abonament ziar 7plus)

Mineriada...

Sa ne reamintim de "democratia originala"

Alte stiri din Politica Geoana il sapa pe Basescu? cu lopatica in nisip

In sfirsit, putem spune ca reforma clasei politice romanesti a avut loc. Mai exact, aceasta a intinerit brusc iar dovada a fost data de Mircea Geo... citeste mai mult

Comentarii Editia tiparita

STIRI DE ULTIMA ORA Editia curenta 23-05-2009 Click pentru a schimba editia


(321 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Senatorii PDL tin mortis sa afle intentiile lui Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52168679237366 seconds.