Marți, 26 Mai 2009 - 05:57 AM Aleg.RO: Deputatii, in teritoriu, in saptamana premergatoare euroalegerilor

Publicat de: ---

cronicaromana Deputatii vor lucra, in perioada 1-8 iunie, numai in circumscriptiile electorale, potrivit unei decizii adoptate, ieri, de Biroul permanent al Camerei Deputatilor .
“Saptamana viitoare, Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis ca toti colegii sa fie in activitate in circumscriptiile electorale, scopul fiind acela de a incerca sa motivam cetatenii sa iasa la vot in iunie. Toate partidele au aceleasi informatii, ca va fi o prezenta redusa la vot. Incercam prin activitatea pe care o avem in circumscriptiile electorale sa crestem prezenta cetatenilor la votul de pe 7 iunie”, a declarat, la finalul sedintei Biroului permanent, secretarul Camerei Valeriu Zgonea.
Intrebat cum raspunde criticilor potrivit carora parlamentarii isi fac campanie electorala pe bani publici, Zgonea a raspuns: “Orice parlamentar este in campanie electorala din momentul in care a fost ales pana la urmatoarele alegeri. E dreptul nostru de a fi in contact cu cetatenii”. Secretarul Camerei a sustinut ca activitatea in circumscriptii este platita prin regulament, explicand ca aceasta se afla intre atributiile parlamentarilor, pe langa activitatea din comisiile permanente si din plen.
Zgonea a afirmat ca nu cunoaste suma care ar trebui atribuita unui parlamentar in perioada 1-8 iunie, completand ca banii cheltuiti de fiecare deputat vor fi afisate pe site-ul Camerei, dupa 7 iunie.


(338 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Deputatii, in teritoriu, in saptamana premergatoare euroalegerilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60356616973877 seconds.