Marți, 26 Mai 2009 - 05:58 AM Aleg.RO: Arad: Se conturează proiectul turistic 'Drumul Berii'

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Cristian Drăgan, a fost prezent la ședința Adunării Generale a Cooperării Regionale Dunăre-Criș-Mureș-Tisa, informează corespondentul AMOS News. Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat o serie de proiecte ce vizează construirea itinerariilor turistice tematice în euroregiune. În acest context s-a discutat despre proiectul „Drumul vinului”, dar și despre conturarea unui nou itinerariu tematic, „Drumul berii”, care include Voivodina și Ungaria.

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Cristian Drăgan, a prezentat pașii pe care administrația locală i-a parcurs în vederea transpunerii în realitate a proiectului turistic „Drumul vinului” și i-a invitat pe membrii euroregiunii DKMT să vină la Arad.

„Proiectul „Drumul Vinului Păuliș – Ghioroc – Covăsânț – Șiria”, a fost declarat eligibil și se află în etapa evaluărilor tehnice și financiare. Valoarea lui este de aproximativ 56.549.055 lei, dintre care asistență financiară nerambursabilă 46.455.423 lei. Am ținut în mod deosebit ca membrii Adunării să știe progresele pe care le-am făcut și s-a decis ca una dintre ședințele de lucru să se desfășoare la Arad, să viziteze Podgoria Aradului”, a subliniat Cristian Drăgan.


(317 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Arad: Se conturează proiectul turistic 'Drumul Berii' | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59949779510498 seconds.