Marți, 26 Mai 2009 - 05:58 AM Aleg.RO: Primarul Piedone spune că nu a fost informat despre suspendarea permisului

Publicat de: ---

AMOS News Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat luni că nu a fost înștiințat despre suspendarea permisului, dar se va consulta cu avocatul său pentru a vedea cum va acționa în contiunuare.

"N-am primit nicio înștiințare oficială. În clipa în care vor avea o hârtie oficială în acest sens mă voi consulta cu avocatul, în calitate de cetățean. Nu implicăm instituția primarului, pentru că o Primărie nu se conduce cu un permis auto, iar în calitate de cetățean, în funcție de ce-mi va spune avocatul, voi lua decizia ca atare", a spus primarul, la Realitatea TV.

Prefectul de Argeș, Marcel Proca, a semnat în această dimineață ordinul de suspendare a permisului de conducere pentru primarul sectorul 4, Cristaian Popescu Piedone.

Tot astăzi, prefectul a înaintat dosarul la Judecătoria Pitești, în vederea anulării permisului edilului de sector. Piedone și-a făcut în 27 septembrie 2007 viză de flotant în comuna argeșană Priboieni, iar trei săptămâni mai târziu și-a luat carnetul de conducere, în aceeași zi pentru toate categoriile.

Mai mult, în loc să meargă la Poliția Topoloveni pentru a-și depune documentele în vederea obținerii vizei de flotant, cei care s-au deplasat la Priboieni au fost polițiștii. Persoana care l-a luat în spațiu pe Piedone se numește Constantin Grigoroiu, care, potrivit unor surse de încredere, este rudă cu o persoană din conducerea IPJ Argeș.


(353 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarul Piedone spune că nu a fost informat despre suspendarea permisului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61870312690735 seconds.