Marți, 26 Mai 2009 - 05:59 AM Aleg.RO: Traian Băsescu: Vă asigur că la toamnă o să fac ce trebuie

Publicat de: ---

AMOS News Președintele Traian Băsescu a declarat luni seara, după o întâlnire cu parlamentarii PDL, că a discutat cu aceștia despre prioritățile legislative. Printre acestea se află Codurile, Legea salarizării și pe cea a pensiilor, legile educației, dar și Legea uninominalului, ce ar trebui modificată.

"Am discutat prioritățile României, codurile, dosarele care trebuie scoase din Parlament, noua lege a salarizării fără niciun fel de excepții sau salarizări speciale, urgența pe care o reprezintă o nouă lege a pensiilor, am considerat că este o prioritate menținerea angajamentului PDL cu partidul din alianță de a modifica legea electorală. Am atenționat grupul cel mai mare din cameră asupra suprapunerii peste criză a secetei. Se vede din elicopter calitatea proastă a lucrărilor agricole, se văd culturi neuniforme și te întrebi cu ce se ocupă culturile agricole din județe. Am informat grupurile parlamentare PDL că voi continua să merg prin țară", a precizat Traian Băsescu.

Referitor la o nouă candidatură, la alegerile prezidențiale, Băsescu i-a rugat pe ziariști să "nu îi poarte grija".

"Rugămintea mea este să nu-mi mai duceți grija. Vă asigur că la toamnă o să fac ce trebuie, dar până una alta am alte priorități, diminuarea efectelor crizei, continuarea reformei. La momentul potrivit voi lua decizia cea mai bună", a precizat șeful statului.

David Martin


(739 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Traian Băsescu: Vă asigur că la toamnă o să fac ce trebuie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61140918731689 seconds.