Miercuri, 27 Mai 2009 - 05:44 AM Aleg.RO: Deputatul liberal Relu Fenechiu vrea despăgubiri de peste 36 de mii de lei de la Prefectura Iași

Publicat de: Loredana POPOVICI

AMOS News Deputatul PNL Relu Fenechiu cere în instanță să fie despăgubit cu 36.530 de lei de Prefectura Județului Iași, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Evacuat de conducerea Prefecturii Iași din cabinetul parlamentar care se afla în spațiul Prefecturii, deputatul liberal Relu Fenechiu a atacat în instanță și a cerut reintegrarea în spațiu.

Magistrații de la Judecătorie au respins cererea, iar liberalul continuă lupta în instanță împotriva Prefecturii și cere suma de 36.530 lei, valoarea investiției pe care susține că a făcut-o pentru amenajarea cabinetului de parlamentar. Fenechiu spune că a făcut lucrări la instalația de apă și canalizare, la instalația electrică și la cea termică, a pus telefon și internet, parchet și gresie, tavane false, tâmplărie de interior și de exterior din lemn și a zugrăvit încăperile.

"Lucrările realizate de domnul Fenechiu au fost efectuate fără acordul scris al proprietarului. În plus, Fenechiu a încheiat convenția cu Prefectura în calitate de membru al Camerei Deputaților fără a deține o împuternicire în acest sens. Tocmai lipsa acestui act este consemnată în dosarul Prefecturii din instanță. Timp de patru ani, Fenechiu a dispus de acest spațiu fără a plăti o chirie lunară, ci doar utilitățile. Biroul preluat de domnul deputat era funcțional, cu parchet, pardoseală, telefon și bineînțeles cu lumină”, a declarat  Romeo Chelaru, șeful Cancelariei din Prefectura Iași.

Relu Fenechiu a încheiat în anul 2005, pe vremea când Prefectura Iași era condusă de un liberal, un contract de folosință a două încăperi în suprafață de 56,90 metri pătrați unde și-a amenajat cabinetul parlamentar. Contractul a fost reînoit în Decembrie 2008 și era valabil până pe 23 Decembrie 2012, putând fi însă reziliat prin acordul părților, cu un preaviz de 30 de zile pentru evacuarea încăperilor. Pe 9 Februarie Fenechiu a primit notificare din partea noii conduceri a Prefecturii însă a refuzat să părăsească spațiul iar pe 13 Martie a fost evacuat. În prezent în spațiul respectiv funcționează  Serviciul Juridic al Prefecturii Iași.


(747 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Loredana POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputatul liberal Relu Fenechiu vrea despăgubiri de peste 36 de mii de lei de la Prefectura Iași | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65924000740051 seconds.