Marți, 30 Iunie 2009 - 05:22 AM Aleg.RO: Dolj: Consiliul Județean dă în judecată Guvernul pentru recuperarea a 3 milioane de euro

Publicat de: Irina ALEXA

AMOS News Consiliul Județean Dolj ar putea acționa în instanță Guvernul României pentru a recupera 3 milioane de euro, sumă alocată de Guvernul Tăriceanu pentru achiziționare de terenuri necesare firmelor partenere Ford, pentru a deschide puncte de lucru în zona Parcului Industrial Craiova, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News) Anunțul a fost făcut astăzi de către  președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.
 
“Banii au fost luați înapoi la sfârșitul anului 2008 de către Guvernul Boc cu promisiunea că vor fi returnați în 2009. Am discutat cu departamentul  Juridic ca în cazul în care nu găsim o soluție, să acționăm în judecată Guvernul. Nu putem renunța așa ușor la 3 milioane de euro”, a afirmat Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj.

Potrivit reprezentanților Parcului Industrial Craiova, un număr de 11 firme partenere Ford au solicitat terenuri pentru a-și desfășura activitatea în județul Dolj.


(678 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Irina ALEXA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Dolj: Consiliul Județean dă în judecată Guvernul pentru recuperarea a 3 milioane de euro | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.4710419178009 seconds.