Marți, 30 Iunie 2009 - 05:22 AM Aleg.RO: Întorsura Buzăului: Viceprimarul și-a dat demisia

Publicat de: ---

AMOS News Viceprimarul orașului Întorsura Buzăului, liberalul Tiberiu Hermenean, a demisionat din funcția de viceprimar, alegând să revină la conducerea circuscripției Întorsura Buzăului a Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Covasna, de unde plecase în administrație, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Potrivit lui Tiberiu Hermenean, alegerea a fost făcută în urma constatării unei „nepotriviri de caracter” între acesta și Primăria Întorsura Buzăului. Fostul viceprimar a declarat luni, pentru AMOS News, că plecarea sa se răsfrânge și asupra poziției de consilier local, odată cu întoarcerea la vechiul său loc de muncă din cadrul DSVSA Covasna, existând o incompatibilitate între cele două.„Niciodată nu am făcut nimic ilegal și nici nu am de gând să fac așa ceva, indiferent despre ce ar fi vorba”, a mai spus Hermenean.

Fostului viceprimar, de profesie medic veterinar, îi revin în circumspcripția sa din cadrul DSVSA Covasna, orașul Întorsura Buzăului (și satele aparținătoare) și localitățile Chichiș și Dobârlău. Hermenean a devenit viceprimar al Întorsurii Buzăului în urma alegerilor locale din iunie 2008; acesta a candidat la acea dată pentru fotoliul de primar al orașului Întorsura Buzăului, alături de Leca Băncilă (PSD) și Gheorghe Baciu (PD-L).

Prin victoria candidatului PSD Leca Băncilă, alegerile din 2008 au adus, practic, schimbarea la Întorsura Buzăului, unde candidatul PD-L, Gheorghe Baciu, fusese primar pe întreg parcursul ultimilor 28 de ani. 

Monica Rizea


(643 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Întorsura Buzăului: Viceprimarul și-a dat demisia | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.1430289745331 seconds.