Sâmbătă, 16 Aprilie 2005 - 11:00 AM Aleg.RO: Deflagrație la un bloc de locuințe din Oțelu Roșu din CS

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News În urma exploziei, două persoane au fost grav rănite iar o a treia a decedat. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență “Semenic” din Caraș-Severin a făcut cunoscut, ieri, că în jurul orei 11, într-un bloc din Oțelu Roșu a avut loc o puternică deflagrație care a afectat, în principal, un apartament situat la parter și casa scării și a determinat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la spitalul din localitate.

La puțin timp de la sosirea în staționar, una dintre victime, Ilonka Kzari, de 46 de ani, a decedat, cea de-a doua, Simona Florian, de 34 de ani, se află în comă profundă, iar cea de-a treia victimă, Ionuț Vidraru, de 28 de ani, afectat de arsuri, a fost transportat la Spitalul de Chirurgie Plastică din Timișoara.

Femeia care a decedat, trecea întâmplător prin fața blocului, moment în care a avut loc explozia. Suflul deflagrației a aruncat un televizor care a izbit-o pe trecătoare. Totodată, imediat după deflagrație, a fost luată măsura evacuării celor 20 de familii care domiciliază în bloc, până la expertizarea stării de rezistență a construcției.

Pagubele produse de deflagrație de ridica la sute de milioane de lei, având în vedere că doua garsoniere au fost distruse parțial si nu se mai poate locui în ele, iar pereții de la alte 10 locuințe prezintă fisuri, locatarii fiind evacuați. De asemenea, in momentul exploziei, geamurile a peste 100 de apartamente s-au spart.

De menționat că tot în Oțelu Roșu, în urmă cu 4 ani, a avut loc un eveniment asemănător, în urma căruia a fost distrus un bloc întreg de locuințe, fiind înregistrate și victime omenești.


(601 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deflagrație la un bloc de locuințe din Oțelu Roșu din CS | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62024307250977 seconds.