Sâmbătă, 16 Aprilie 2005 - 12:02 PM Aleg.RO: PSD Suceava il reclama pe Flutur la forurile europene

Publicat de: ---

Cotidianul PSD Suceava se va adresa forurilor europene si celor interne privind atitudinea de „discriminare pe criterii politice“ a vicepresedintelui PNL Gheorghe Flutur, care a cerut prefectului de Suceava „verificarea firmelor membrilor PSD“, a anuntat, vineri, vicepresedintele filialei PSD, Ovidiu Dontu. Dontu a spus ca solicitarea ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, este „un abuz“ si „un atentat la adresa democratiei“, iar prin atitudinea adoptata, vicepresedintele liberal incalca articolul 14 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, articolul 26 din Pactul International cu privire la Drepturile Civile si Politice, precum si articolele 40 si 4 din Constitutia Romaniei privind dreptul de asociere in partide politice si interzicerea discriminarii pe criterii de apartenenta politica sau opinie. Ovidiu Dontu a spus ca va trimite o scrisoare secretarului general al Consiliului Europei, prin care va sesiza aceasta discriminare politica, intrebindu-se daca Romania mai indeplineste criteriul politic de membru al Consiliului Europei, si la Delegatia Comisiei Europene privind indeplinirea criteriului politic de aderare la Uniunea Europeana. „Nu credem in imaculabilitatea domnului Flutur“, a spus Dontu, care a tinut sa sublinieze ca liberalii suceveni au numeroase firme, foarte bine dezvoltate, aratind ca nu se poate vorbi despre existenta unui asa-zis monopol al firmelor PSD.

Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur le-a spus, duminica, liberalilor prezenti la Conferinta Municipala a PNL Suceava, ca ei si copiii lor nu pot sa-si infiinteze o firma si sa intre pe piata, pentru ca judetul „este ocupat“ de „un monopol de firme PSD“, care au contribuit in campanie la bugetele fostului partid de guvernamint.

„Nu puteti incapea, dumneavoastra si copiii dumneavoastra, sa va faceti o firma si sa intrati pe piata, fie de constructii, fie de consultanta, fie din orice alt domeniu, pentru ca a fost si este o relatie mafiota in acest domeniu“, a spus Flutur. El i-a mai cerut prefectului de Suceava sa verifice si toate tranzactiile cu terenuri facute de „burghezia comunista“ in acest judet.


(685 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

PSD Suceava il reclama pe Flutur la forurile europene | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59259295463562 seconds.