Joi, 27 August 2009 - 05:42 AM Aleg.RO: Secretara presedintelui Camerei Deputatilor a incercat sa sustraga sesizarea lui Udrea catre comisie

Publicat de: ---

AMOS News Presedintele comisiei de ancheta, Nicolae Banicioiu, a declarat astazi ca va cere secretarului general al Camerei Deputatilor sa demareze o ancheta pentru a se vedea exact de ce a dorit sa se sustraga acel document. Motivatia care functioneaza in momentul de fata este faptul ca numele presedintelui comisiei, Ludovic Orban, apare scris gresit in mai multe randuri ca si Ludovic Organ. De asemenea, Banicioiu a declarat ca va trimite inapoi documentul pentru a fi corectat.

Deputatii vor cere si demararea unei anchete, de catre secretarul general al Camerei Deputatilor, pentru ca, in opinia membrilor comisiei, aceste sustrageri de documente se repeta prea des.

O alta solicitare va fi trimisa de comisie si la Primaria Petrosani, pentru a trimite documente legate de investitia privind amenajarea unei telegondole, care ar fi fost finantată si din transferuri din bugetul Ministerului Turismului.

Primarul orasului Petrosani, Tiberiu Iacob-Ridzi (PD-L), este sotul fostului ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, care se afla in relatii foarte bune cu Elena Udrea.

Lucian Negrea


(561 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Secretara presedintelui Camerei Deputatilor a incercat sa sustraga sesizarea lui Udrea catre comisie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.3078980445862 seconds.