Luni, 18 Aprilie 2005 - 10:20 AM Aleg.RO: Primarii dâmbovițeni aleși pe 3 aprilie au fost confirmați în funcție

Publicat de: Alexandra DAMIAN

AMOS News La sfârșitul săptămânii trecute, au fost confirmate Consiliile Locale și au fost aleși viceprimarii comunelor dâmbovițene nou-înființate în care primarii au fost aleși din primul tur de scrutin al alegerilor locale, desfășurat în data de 3 aprilie. Astfel, la Pierșinari, unde primar este pesedistul Marian Bunea viceprimar a fost ales Horia Toma, la Pietrari - Mihai Vlad (ADA), primar și Petre Anghel, viceprimar, iar în comuna Răscăieți, primar a fost ales Iulian Burbă, de la PSD, și Alecu Galbenu viceprimar.

Prefectul județului Dâmbovița, Jean Popescu, a participat la instalarea în funcție a primarului de la Pietrari. El a recunoscut că toate cele trei localități se vor confrunta, pentru început, cu o serie de probleme legate de buna funcționarea a Consiliilor Locale și a Primăriilor, prin lipsa unui sediu de Primărie, dar și de Poliție.

Lăsat să comenteze faptul că Alianța Dreptate și Adevăr, pe care o reprezintă, a câștigat în județul Dâmbovița la aceste alegeri un singur fotoliu de edil – pe cel de la Pietrari, prefectul Jean Popescu a pus totul pe seama sloganului ‘celor două Românii’.


(792 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Alexandra DAMIAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarii dâmbovițeni aleși pe 3 aprilie au fost confirmați în funcție | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63958477973938 seconds.