Marți, 19 Aprilie 2005 - 07:46 AM Aleg.RO: Romeo Hanganu, fost PD-ist, actualmente PUR-ist, face valuri in Coalitie

Publicat de: Bogdan Apostolescu

gardianul Onoare, verticalitate, constanta politica, valori aproape straine multor politicieni romani, ajunsi in Parlament prin tertipuri si aranjamente politice. Evident, scara valorilor e o problema a fiecaruia... Iar rezultatele sunt pe masura. "Fara munca activului PSD nu as fi fost parlamentar. Tin sa va multumesc. (...) Vorbesc cu o anumita suparare, pentru ca, nu-i asa, noi suntem solutia imorala la guvernare. Dar, de fapt, solutia imorala este ca sunt adusi la guvernare cei care au pierdut alegerile generale. (...) Acest partid, PSD, are o garnitura completa de oameni de mare valoare, de oameni onesti si cinstiti", a precizat Romeo Hanganu, la sfarsitul saptamanii trecut, in cadrul Conferintei organizatiei judetene din Prahova a PSD.

Deputatul PUR Romeo Hanganu a fost, in legislatura 2000-2004, senator al PD si a ocupat functia de presedinte al organizatiei Prahova a PD. Dupa alegerile locale din luna iunie a anului 2004, Romeo Hanganu a demisionat din functia de presedinte al PD Prahova si, ulterior, din acest partid, motivand aceste decizii prin faptul ca a avut mai multe conflicte cu presedintele de la acea vreme al PD, Traian Basescu. In septembrie 2004, Hanganu s-a inscris in PUR, candidand pe locul al doilea pe listele din judetul Prahova ale Uniunii Nationale PSD + PUR pentru Camera Deputatilor.

Purtatorul de cuvant al PUR, Bogdan Ciuca, ne-a precizat, ieri, ca declaratia lui Hanganu, conform carei PNL si PD sunt, de fapt, solutiile imorale ale actualei coalitii de guvernamant, reprezinta doar afirmatii personale si nu o pozitie oficiala a Partidului Umanist. Pe de alta parte, Ciuca a subliniat ca aprecieriile lui Hanganu cu privire la cele doua partide ale Aliantei D.A. provin, probabil, si din neintelegerile cu fostul presedinte al PD, Traian Basescu.

Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a declarat, ieri, ca Hanganu nu are statutul etic sa vorbeasca despre cele doua partide componente ale Aliantei D.A., mai ales ca Hanganu a fost senator al PD. Legat de precizarea lui Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al PUR, Oltean a precizat: "Mereu suntem pusi in astfel de situatii din partea PUR. Pana cand o sa vorbeasca in nume personal acesti transfugi politici. Ei nu se pot delimita de partidul din care provin!". Pe de alta parte, Oltean a declarat ca PUR trebuie sa precizeze clar daca este la Putere sau in Opozitie, alaturi de PSD.


(567 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Bogdan Apostolescu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Romeo Hanganu, fost PD-ist, actualmente PUR-ist, face valuri in Coalitie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5866539478302 seconds.