Miercuri, 07 Octombrie 2009 - 05:43 AM Aleg.RO: Ordonanța cu privire la referendum va fi discutată miercuri la Comisia juridică din Senat

Publicat de: ---

AMOS News Conducerea Senatului a stabilit ca OUG 103, privind organizarea și desfășurarea referendumului, să primească un raport din partea Comisiei juridice a Senatului miercuri, pentru a fi discutată în plenul Senatului săptămâna viitoare.
Chestorul Senatului, Ioan Chelaru (PSD), a afirmat că membrii Biroului Permanent au mai aprobat convocarea unei ședințe a Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, pentru data de miercuri, ora 09.30.

În cadrul ședinței comune se vor discuta scrisoarea Guvernului privind asumarea răspunderii pe legea pensiilor, scrisoarea președintelui Traian Băsescu, referitoare la organizarea unui referendum, situația privind consiliul de administrație al BNR și o eventuală moțiune de cenzură din partea partidelor din opoziție.


(351 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Ordonanța cu privire la referendum va fi discutată miercuri la Comisia juridică din Senat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58179998397827 seconds.