Joi, 08 Octombrie 2009 - 05:36 AM Aleg.RO: Codrin Ștefănescu: Îl somez public pe Sorin Oprescu să-și dea demisia din funcția de primar general al Capitalei

Publicat de: ---

AMOS News

Vicepreședintele PRM, Codrin Ștefănescu, a remis o declarație de presă referitoare la candidatura lui Sorin oprescu la prezidențiale. Redăm textul declarației:

"Îl somez public pe Sorin Oprescu să-și dea demisia din funcția de Primar General al Capitalei. Imediat! Este un act de mare lașitate să joace la două capete: și la Primărie, și la Președinție.
Sorin Oprescu i-a mințit pe bucureștenii care l-au votat, așa cum a mințit și când a negat ca va candida la prezidențiale.
Doctoral primar nu poate vorbi de fair-play, atâta timp cât este marioneta sforarilor politici care îi dictează fie ce PUZ-uri trebuie să treacă, fie ce discurs trebuie să promoveze la lansare.
Dacă Sorin Oprescu nu-și va da demisia de la Primăria Capitalei, îl avertizez că voi face apel la voința bucureștenilor prin inițierea unui referendum. Cetățenii Capitalei sunt cei care trebuie să decidă dacă primarul pe care l-au votat are dreptul moral să mai ramână în funcție".


(324 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Codrin Ștefănescu: Îl somez public pe Sorin Oprescu să-și dea demisia din funcția de primar general al Capitalei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62199807167053 seconds.