Luni, 12 Octombrie 2009 - 05:52 AM Aleg.RO: Hrebenciuc: Mitrea este unealta celor din PD-L

Publicat de: ---

adevarul

Invitat in emisiunea Romania Politica, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a raspuns acuzatiilor lui Miron Mitre potrivit carora ar face parte din grupul care il controleaza pe presedintele social-democratilor Mircea Geaona, in ceea ce priveste deciziile politice . Hrebenciuc spune ca Mitrea face astfel de declaratii pentru ca este o unealta a PD-L. 

Hrebenciuc a sustinut ca Mitrea are un discurs identic cu cei de la PD-L atunci cand vorbeste despre grupul Vanghelie-Hrebenciuc.

"Pot sa va spun ca aceasta idee cu grupul Hrebenciuc-Vanghelie sau Vanghelie-Hrebenciuc care-l comanda pe Mircea Geoana vine din partea PD-L-ului. A spus-o doamna Udrea de nenumarate ori, a preluat-o domnul Mitrea. El a preluat aceasta idee, a spus-o de nenumarate ori, noi nu i-am raspuns pentru ca avem alt obiectiv, sa castigam alegerile cu Geoana, nu sa ne certam intre noi. A dat un interviu la revista "22", a spus acelasi lucru, n-a primit raspuns, intr-o dimineata a dat interviu la Realitatea FM, dupa amiaza a preluat Realitatea TV subiectul, domnul Boc a iesit si el si a confirmat ce a spus domnul Mitrea, domnul Blaga a iesit si el si a confirmat si el ce a spus domnul Mitrea, astfel incat suntem in postura in care trebuie sa-l intrebam pe Mitrea daca el este la PDL sau la PSD", a declarat deputatul PSD, la Realitatea TV.

"Am fost obligat sa va spun niste lucruri si ma opresc aici. Deci nu am deschis aceasta chestiune, el (Mitrea - n.red.) a declansat-o, fiind unealta celor din PD-L. Si v-am demonstrat acest lucru prin insasi maniera liniei de atac, folosita de PD-L. El este o simpla unealta", a spus Hrebenciuc.

Miron Mitrea a sustinut ca liderul PSD Mircea Geoana este influentat decisiv de un grup de interese reprezentat de Viorel Hrebenciuc. 


(403 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Hrebenciuc: Mitrea este unealta celor din PD-L | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59397292137146 seconds.