Luni, 12 Octombrie 2009 - 05:53 AM Aleg.RO: Haos la Primarie: Cine va administra Bucurestiul cat va fi Oprescu in campanie?

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Viceprimarul general Mircea Raicu (PDL) a lansat ieri un atac dur asupra primarului general Sorin Oprescu, afirmand ca activitatea Priamariei Capitalei nu poate sta pe loc pentru ca Oprescu este in camapanie electorala si i-a solicitat acestuia sa delege toate atributiile sale ca edil-sef catre viceprimari . Oprescu a trimis saptamana trecuta o nota de serviciu conform careia conducatorii din aparatul de specialitate al primarului general, precum si cei ai institutiilor publice de interes local ale Bucurestiului se pot prezenta la convocarile Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) si pot transmite date, informatii si documente solicitate de catre acesta numai dupa informarea prealabila a edilului-sef si cu acordul acestuia.


(260 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Haos la Primarie: Cine va administra Bucurestiul cat va fi Oprescu in campanie? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60331416130066 seconds.