Luni, 12 Octombrie 2009 - 05:54 AM Aleg.RO: Vadim Tudor se lanseaza spre Cotroceni pe 17 octombrie

Publicat de: ---

cronicaromana Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat, recent, ca lansarea oficiala a candidaturii sale pentru Cotroceni va avea loc pe 17 octombrie, precizand insa ca nu a fost inca stabilit locul . “Am amanat lansarea oficiala pentru
17 octombrie. Suntem in grafic, inca nu e timpul pierdut”, a spus, intr-o conferinta de presa, Corneliu Vadim Tudor. Liderul PRM anuntase, cu o saptamana in urma, ca si-a amanat lansarea oficiala a candidaturii, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 3 octombrie, pentru ca nu a putut inchiria sala Operei din Capitala. El a sustinut, atunci, ca a primit, din mai multe surse, informatii potrivit carora seful statului “ar fi poruncit” sa se faca tot posibilul sa nu se inchirieze PRM sala Operei din Capitala. Acum presedintele PRM spune ca “sufla si-n iaurt” si va cauta o sala care sa nu depinda de “oamenii” lui Traian Basescu.
“Daca este o institutie care depinde de oamenii lui Basescu voi evita si-mi voi face lansarea in Parcul Cismigiu sau la vreun McDonald’s, vedem noi, sau, poate, in Gara de Nord”, a spus el. Vadim Tudor a dezvaluit ca vrea sa organizeze si un spectacol, sa aduca artisti din Bucuresti si din provincie.
Liderul PRM isi va prezenta oferta electorala, programul anticriza si strategia pentru campanie. Seful de campanie al lui Corneliu Vadim Tudor va fi vicepresedintele PRM Marius Marinescu. C.V. Tudor a solicitat, totodata, liderilor PSD si PNL sa interzica prin lege toate formele de fraudare a alegerilor: turismul electoral, listele suplimentare, mita in bani sau in produse. “In caz contrar, nici nu mai are rost sa se organizeze alegeri in Romania”, a adaugat Vadim Tudor. De asemenea, presedintele PRM priveste cu suspiciune intrarea in cursa pentru Cotroceni a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, sustinand ca, de fapt, acesta ar fi “bagat la inaintare”. “E ridicol, ce pot sa spun decat ca e ridicol”, a declarat luni Corneliu Vadim Tudor, care si-a manifestat nemultumirea fata de faptul ca PRM nu este mediatizat asa cum se intampla in cazul primarului Bucurestiului.


(382 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Vadim Tudor se lanseaza spre Cotroceni pe 17 octombrie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60392189025879 seconds.