Marți, 13 Octombrie 2009 - 05:47 AM Aleg.RO: Se inmultesc acuzatiile de mita politica: PDL acuzat ca a oferit sume de bani deputatilor PSD si PNL

Publicat de: ---

romanialibera

Presedintele PNL Botosani, deputatul Florin Turcanu a sustinut vineri ca reprezentanti ai PDL Botosani i-ar fi oferit 10 .000 de euro pentru a nu fi prezent la votul motiunii de cenzura, dar ca a refuzat aceasta oferta. PDL a respins aceste afirmatii, considerandu-le "pur electorale". Si liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc l-a acuzat pe senatorul Tiberiu Prodan ca ar fi trecut de la liberali in barca PDL in schimbul a 100.000 de euro.

Turcanu s-a limitat sa precizeze ca oferta a venit din partea unui cunoscut om de afaceri din Botosani, care face parte din PDL.

"Se stie foarte bine persoana care a facut-o. Dupa ce i-am spus ca a gresit adresa, ca eu nu sunt un tip care pot fi cumparat, m-a rugat sa ramana intre noi", a spus Turcanu, care a specificat si faptul ca suma oferita este de 10.000 de euro.

Senatorul PDL de Botosani, Dan Humelnicu a reactionat afirmand ca declaratia lui Turcanu este "o intoxicare pur electorala".

"E o intoxicare pur electorala. Florin Turcanu trebuie sa aiba dovezi. Daca e totusi adevarat, sa spuna numele celui care i-a oferit bani", a spus Humelnicu.

Liderul deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, la randul sau, ca PDL a inceput racolarile din PSD, dar si din alte partide, el dand exemplul senatorului Tiberiu Prodan care ar fi plecat de la PNL la democrat-liberali in schimbul a 100.000 de euro.

"Democrat-liberalii au inceput racolarile din randul PSD, dar si din alte partide", a spus Hrebenciuc, care a sustinut ca unii colegi de-ai sai au primit propuneri pentru a trece la PDL, dar a evitat sa dea nume.


(253 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Se inmultesc acuzatiile de mita politica: PDL acuzat ca a oferit sume de bani deputatilor PSD si PNL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52879309654236 seconds.