Miercuri, 14 Octombrie 2009 - 05:53 AM Aleg.RO: PSD solicită demisia Monicăi Jacob Ridzi din funcția de deputat

Publicat de: ---

AMOS News

Deputații PSD Nicolae Bănicioiu și Robert Negoiță au remis presei o declarație referitoare la cazul Monicăi Jacob Ridzi. Prezentăm declarația:

"În calitate de membri ai Comisiei parlamentare de anchetă în cazul Monica Iacob-Ridzi din partea Partidului Social Democrat (PSD), solicităm demisia imediată a fostului ministru al Tineretului și Sporturilor din funcția de deputat, ca urmare a concluziilor controlului efectuat de Curtea de Conturi a României, care confirmă astfel Raportul Comisiei parlamentare.
 
Totodată, le solicităm premierului Emil Boc și liderilor Partidului Democrat Liberal să-și ceară public scuze celorlați membri ai Comisiei Iacob-Ridzi, cărora le-au adus acuze nefondate de rea-credință și de politizare a anchetei efectuate.
  
Așteptăm o poziție oficială a reprezentanților PD-L cu privire la concluziile Curții de Conturi a României, dar și la locul pe care îl ocupă fostul ministru în cadrul partidului și al grupului parlamentar.
 
În concluzie, ne manifestăm deplina încredere în demersurile Justiției, apreciind că „nimeni nu este mai presus de Lege”, oricât de mult și-ar dori unii sau alții".


(305 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD solicită demisia Monicăi Jacob Ridzi din funcția de deputat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6107861995697 seconds.