Luni, 26 Octombrie 2009 - 05:54 AM Aleg.RO: Elena Udrea: Noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu

Publicat de: ---

Gândul

Ministrul interimar al Turismului Elena Udrea le-a spus, duminica, satenilor din comuna galateana Cavadinesti, ca poporul roman este urmasul lui ...Traian Basescu. "Marturisirea" a fost facuta în cadrul unui spectacol electoral, imediat dupa ce cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda a cantat melodia "Noi suntem romani", care se încheie cu versul "Noi suntem urmasi de-ai lui Traian", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dupa încheierea reprezentatiei artistice a lui Gheorghe Turda, Elena Udrea a luat cuvantul în fata satenilor din comuna veniti la acea adunare, completand mesajul final al melodiei care face referire la împaratul roman Traian cu un mesaj electoral: "Asa este, noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu", a spus Udrea catre cele aproximativ 250 de persoane aflate în caminul cultural din localitatea Cavadinesti, dupa care si-a început discursul politic.

In cadrul vizitei electorale din judetul Galati, Elena Udrea a fost însotita de presedintele PDL Galati, Mircea Toader, de senatorul Marius Necula si de Petre Lificiu, presedinte al ANRE.


(649 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Elena Udrea: Noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60005712509155 seconds.