Luni, 30 Noiembrie 2009 - 05:31 AM Aleg.RO: Duvăz: PDL și Băsescu au cheltuit în campanie peste 175 de milioane de euro

Publicat de: ---

AMOS News Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, afirmă că PDL și Traian Băsescu ar fi cheltuit până acum în campania electorală peste 175 de milioane de euro. Social-democratul a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că actualul șef al statului este "mogulul șef" al grupării de interese economice pe care o conduce. Purtătorul de cuvânt al PSD susține că partidul său are informații potrivit cărora PDL a cheltuit până acum peste 175 de milioane de euro în această campanie electorală prin mii de panouri publicitare. Duvăz spune că Mircea Geoană nu a angajat publicitate în campania electorală, fără să precizeze la ce tip de publicitate se referă.
"Această sumă depășește de 50 de ori ceea ce este legal în ceea ce privește cheltuielile pentru campania prezidențială", a afirmat Duvăz.

Referitor la afirmațiile privind mogulii, făcute de șeful statului, Duvăz spune că acesta trebuie să-și asume că "dânsul este șeful echipei de interese economice, deci mogulul-șef, pe care o conduce, pe axa Udrea – Cocoș, cu toate înlesnirile și afacerile, unele cunoscute, altele încă necunoscute".

"Pe axa regilor astfalturilor și lucrărilor edilitare de toate felurile, care l-au însoțit în ultimii 15 ani de când era ministrul Transporturilor, la Primăria Capitalei și la Președinția țării, unde au beneficiat prin influență într-un minister al Transporturilor condus de PD și PDL mai nou, au beneficiat de un climat absolut preferențial", a mai spus Duvăz.


(786 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Duvăz: PDL și Băsescu au cheltuit în campanie peste 175 de milioane de euro | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64565587043762 seconds.