Miercuri, 23 Decembrie 2009 - 06:20 AM Aleg.RO: Basescu: Era extraordinar sa nu il desemnez pe Boc premier, pentru imaginea mea

Publicat de: ---

gardianul

Traian Basescu este convins ca noul Executiv va primi votul de investitura, chiar daca nu toti parlamentarii sunt multumiti de ministrii propusi .

Basescu: Boc este un om de echipa Imaginea 1/1

"Pentru mine, pe imagine, era extraordinar sa nu il desemnez pe premierul Boc. Ar fi fost o pierdere uriasa pentru ca este un om foarte cinstit, este dedicat serviciului public omul asta. Deja a dobandit o experienta in cele 9-10 luni de guvernare pe care nu o au foarte multi, este un om de echipa. Mie asta mi-a lipsit in primul mandat: un premier cu care sa fac un parteneriat", a spus Basescu in cadrul emisunii Nasul de la B1TV.

Basescu a mai subliniat ca este esential pentru un presedinte sa aiba un partener in premier pentru ca asa e construita Constitutia. Traian Basescu este convins ca noul Executiv va primi votul de investitura.

"Sunt convins ca o sa avem guvern maine (n.r. - miercuri) pentru ca s-a vazut si azi din reactia pe care parlamentarii au avut-o la comisii. Chiar daca le place sau nu le place guvernul, formula de guvern propusa de domnul Boc, toti inteleg ca este mai bine sa ai un guvern decat sa nu il ai", a mai spus Basescu.


(1208 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Basescu: Era extraordinar sa nu il desemnez pe Boc premier, pentru imaginea mea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58181214332581 seconds.