Joi, 24 Decembrie 2009 - 06:09 AM Aleg.RO: Nicolicea l-a numit pe Geoană "prostănac" în plenul Parlamentului

Publicat de: ---

AMOS News Deputatul independent Eugen Nicolicea a cerut în plenul Parlamentului drept la replică pentru declarațiile făcute de Mircea Geoană în discursul său, din care reieșea că actualul Guvern răsplătește "trădarea". Deoarece Geoană a refuzat, Nicolicea a replicat: "Foarte bine, domnule Prostănac!". Mircea Geoană a afirmat că nu a menționat niciun nume în discursul său de la tribună, moment în care Nicolicea a cerut o intervenție pe procedură.

"Explicația aceea că nu s-a rostit niciun nume este pe lângă text și este o interpretare așa cum poate respectivul să o dea", a spus Nicolicea, la adresa lui Geoană.

"Insulți 25 de parlamentari, e adevărat fără să-i nominalizați, pe viitor, dacă eu voi vorbi doar de Prostănac, va fi un drept la replică?", a continuat Nicolicea în intervenția pe procedură, în timp ce Mircea Geoană îi atrăgea atenția că se adresează în fața plenului reunit al Parlamentului.

"Eu insist să mi se dea drept la replică, pentru că ați adus niște acuzații foarte grave, ne numiți trădători, ceea ce nu este adevărat. Chiar dacă nu știți Constituția, treaba asta nu vă absolvă și faptul că sunteți pe un scaun pe care eu consider că nu-l meritați nu vă dă dreptul să-mi luați dreptul la replică. Conform articolului 49 din regulament, dreptul la replică este obligatoriu", a mai spus Nicolicea, fost deputat PSD.

Mircea Geoană i-a răspuns că a avut deja o intervenție pe procedură și, întrebat din nou de Nicolicea dacă îi va acorda dreptul la replică, președintele Senatului a afirmat că "răspunsul este negativ".

"Foarte bine, domnule Prostănac!", i-a replicat Nicolicea, după care a părăsit tribuna.


(630 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Nicolicea l-a numit pe Geoană "prostănac" în plenul Parlamentului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 3.3961808681488 seconds.