Marți, 29 Decembrie 2009 - 05:57 AM Aleg.RO: Honorius Prigoană: Am muncit mult, de la 12 ani

Publicat de: ---

AMOS News Honorius Prigoană, ce și-a depus candidatura pentru Colegiul 1 pentru Camera Deputaților din partea PDL, afirmă că principalul său atu constă în faptul că a muncit mult, de la 12 ani, că are studii ce au "cântărit în decizia" PDL și că își va finanța singur campania. "Nu pot să spun dacă sunt mai calificat ca dl Tudorache (Viorel Tudorache, a cărui candidatură din partea PDL fusese depusă la BEM încă din data de 24 decembrie, n.r.) sau nu. Principalul meu avantaj sau atu este, cu toate că sunt tânăr, am muncit foarte mult și am reușit multe lucruri până la vârsta asta. Eu muncesc de la 12 ani", a spus Honorius Prigoană la Realitatea Tv.

Honorius Prigoană a declarat că își poate permite să-și finanțeze singur campania electorală. " Am o oarecare notorietate, nu cred că trebuie să investesc foarte mult în această campanie", a mai spus el.

Tatăl său, deputatul PDL Silviu Prigoană, a intervenit telefonic în cadrul emisiunii și a spus că nu a fost de acord să candideze.

"E vorba de o jumătate de mandat, știam că lumea va interpreta ca un fel de nepotism, deși nu e vorba de nepotism, e vorba de un vot popular", a spus Silviu Prigoană.


(591 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Honorius Prigoană: Am muncit mult, de la 12 ani | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.76341414451599 seconds.