Marți, 29 Decembrie 2009 - 05:57 AM Aleg.RO: Oprescu solicită cetățenilor să anunțe gropile formate în ultimele zile

Publicat de: ---

AMOS News

In urma unei analize facute la cererea Primarului General, prof. dr. Sorin Mircea Oprescu, s-a constatat ca, dupa ninsorile abundente din ultima perioada, s-au format o serie de gropi pe arterele Capitalei. In aceasta dimineata, Primarul General i-a convocat la sediul Primariei Municipiului Bucuresti pe reprezentantii firmelor responsabile cu intretinerea si garantia strazilor din Bucuresti.

Primarul General le-a cerut acestora sa intervina de urgenta pentru a remedia gropile aparute in ultimele zile in carosabil. Din cauza ploii abundente din ultimele doua zile, orice interventie de astupare a gropilor este ineficienta. De aceea, reprezentantii firmelor s-au angajat sa le semnalizeze, in prima faza, urmand ca, maine dimineata, cand ploaia se va opri, sa le astupe. Reprezentantii Primariei vor verifica si in urmatoarele zile modul cum societatile responsabile cu intretinerea si garantia strazilor isi respecta obligatiile contractuale, cat si calitatea materialelor folosite pentru reabilitarea carosabilului.

De aceea, pentru a actiona cat mai eficient si rapid, Primarul General, prof dr. Sorin Mircea Oprescu, ii roaga si pe bucuresteni sa foloseasca numarul de telefon gratuit - Dispecerat Integrat de Urgenta 0800.800.882 – si sa anunte gropile formate in ultimele zile pe strazile din Bucuresti.

Tot astazi, Primarul General s-a intalnit si cu operatorii de salubritate implicati in Programul de deszapezire si combatere a poleiului, carora le-a solicitat sa fie pregatiti sa imprastie materiale antiderapante in eventualitatea in care conditiile meteo vor cere interventia lor. De asemenea, Primarul General a dispus verificarea solutiilor imprastiate de operatorii de deszapezire pentru combaterea poleiului. 


(680 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Oprescu solicită cetățenilor să anunțe gropile formate în ultimele zile | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1088740825653 seconds.