Marți, 29 Decembrie 2009 - 05:57 AM Aleg.RO: Ciuhandu vrea ca Timișoara să atragă mai multe fonduri europene

Publicat de: ---

AMOS News Primarul Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat că anul 2009 a fost cel mai greu din experiența lui de primar și spune că în anul care urmează orașul trebuie să se bazeze pe fonduri europene. “Anul 2009 a fost cel mai greu an de când sunt eu primar (n.r, Gheorghe Ciuhandu este la al treilea mandat).  A fost un an greu pentru că, pe fondul crizei care are caracter mondial, noi am avut o criză politică permanentă- tot anul-, socială, și fondurile de care am beneficiat și relația noastră cu diverși furnizori a fost îngreunată. Probabil vom reporta un deficit pentru anul care vine. E prima dată când se întâmplă acest lucru. În ianuarie vom discuta acest lucru în Consiliul Local”, a declarat, luni, primarul Gheorghe Ciuhandu.

“Greu de spus, după cum merg lucrurile mă îndoiesc (n.r, de faptul că Timișoara va primi mai mulți bani de la Guvern în 2010). Trebuie să ne străduim să vedem ce putem să facem, să atragem fonduri europene. Am și demarat planul de dezvoltare urbană cu posibilă finanțare europeană. Continuăm lucrurile începute ca să le aducem în faza de finalizare”, a mai spus edilul local.

Timișoara va avea un buget local abia la finele lunii februarie.

 “Depindem de ce va veni de la bugetul de stat. Mă refer la sume defalcate și alte fonduri transferabile, ori, legea bugetului de stat nu s-a discutat încă în Parlament. I-am sesizat pe parlamentari asupra unor probleme importante pentru Timișoara și, eventual, să forțeze la votarea bugetului de stat și alocarea unor sume pentru aceste proiecte”, a menționat Ciuhandu.


(767 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Ciuhandu vrea ca Timișoara să atragă mai multe fonduri europene | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.80261206626892 seconds.