Joi, 07 Ianuarie 2010 - 06:21 AM Aleg.RO: Primaria Capitalei a marit primele pentru angajati

Publicat de: ---

gardianul CGMB a votat, in decembrie, rectificarea bugetului pe 2009, care prevede posibilitatea ca angajatii municipalitatii si institutiilor subordonate sa primeasca opt tichete cadou, fiecare in valoare de 600 lei net, in timp ce in bugetul initial dadea posibilitatea acordarii a doar sapte tichete cadou .

Cresterea vine in contextul in care realizarile pe 11 luni si previzionarile pe decembrie prevad o scadere a veniturilor municipalitatii de 39 milioane lei. Scaderea principala este la veniturile provenite din taxe, una de minus 22,3 milioane lei, potrivit NewsIn.

Astfel, primaria va incasa in 2009 cu patru milioane mai putin pentru taxe de inchiriere si concesiune, cu patru milioane de lei mai putin din taxe pentru licente si autorizari, cu sase milioane mai putin din vinzare unor bunuri, cu sapte milioane din amenzi si cu circa doua milioane de lei din alte venituri.

Primaria mai are de recuperat circa 216,21 milioane lei de la bugetul de stat, din care 42,55 milioane lei pentru perioada ianuarie-octombrie 2009.

Banii insa nu ar ramane prea mult in bugetul primariei, pentru ca o suma de 101,6 milioane lei ar trebui folosita, conform prevederilor bugetare ale municipalitatii, pentru plata unei parti din datoria primariei catre ELCEN pentru energia termica.

Din datoria esalonata pe trei ani, primaria ar trebui sa plateasca in acest an 332,1 milioane lei, avand prevazut din bugetul sau suma de 230,5 milioane, suma de 101,6 milioane lei reprezentand finantarea prevazuta de lege pentru compensarea preturilor la combustibil.


 


(806 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Primaria Capitalei a marit primele pentru angajati | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54948091506958 seconds.