Vineri, 29 Ianuarie 2010 - 06:16 AM Aleg.RO: Oprescu: Primaria va mai prelua 31 de spitale din subordinea Ministerului Sanatatii

Publicat de: ---

AMOS News

Primaria generala intentioneaza sa preia alte 31 de spitale din subordinea Ministerului Sanatatii, dupa ce anul acesta a gestionat 18 spitale, a anuntat primarul Sorin Oprescu, la un bilant al evolutiei sistemului medical bucurestean din ultimul an .

Printre actiunile intreprinse de Primaria generala pentru spitalele pe care le-a gestionat anul trecut, Oprescu a mentionat dotarea si modernizarea unor spatii, amenajarea ambientului din curtile spitalelor, precum si degrevarea bugetelor spitalelor de anumite cheltuieli pentru utilitati, pentru ca banii sa poata fi redirectionati spre achizitia de medicamente si aparatura medicala.

"De cativa ani incoace asistam la o ofensiva impotriva unui sistem sanitar care este la dispozitia oamenilor. Am constatat cu totii ca pe zi ce trece ca lucrurile iau o turnura care nu face altceva decat sa treaca aceasta categorie socio profesionala intr-o categorie care parca s-ar lupta cu pacientii, cu societatea" a spus Sorin Oprescu care a subliniat ca in ultimii 15 ani investitiile in sistemul sanitar s-au redus progresiv.

Oprescu spune ca isi doreste imbunatatirea calitatii serviciilor medicale, ca o condtie a unui trai decent in Bucuresti. "Cat voi fi primarul acestui oras doresc sa ma implic alaturi de colegii mei in formarea si asigurarea unui sistem medical integrat calitativ" a adaugat el.

Antena3.ro

Etichete pentru acest articol sistem sanitar,spitale,oprescu


(702 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Oprescu: Primaria va mai prelua 31 de spitale din subordinea Ministerului Sanatatii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.9800660610199 seconds.