Vineri, 26 Februarie 2010 - 06:17 AM Aleg.RO: Consilierii locali ai municipiului Bistrita s-au intrunit in sedinta ordinara

Publicat de: ---

Realitatea TV

Consilierii locali s-au intrunit joi in sedinta ordinara . Pe ordinea de zi sunt 23 de puncte.

Pe ordinea de zi sunt 22 de proiecte / Foto: Realitatea TV Bistrita Imaginea 1/1

Desi sedinta ordinara a inceput de mai bine de doua ore, consilierii locali nu au votat pana la aceasta ora niciun proiect, din cele 23 si asta deoarece consilierii au dezbatut interpelarile initiate tot de catre ei.

Din cele mai importante proiecte care vor ajunge pe masa consilierilor, amintim proiectul care vizeaza aprobarea ghidului solicitantului privind regimul finantarilor nerambursabile alocate de la bugeul local al municipiului pentru activitatile nonprofit si de interes local.

Tot joi, consilierii locali vor dezbate proiectul de lege care prevede aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de reabilitare termica a 17 blocuri din oras.

Pe ordinea de zi se mai afla si proiectul initiat de consilierii PD-L care vizeaza modernizarea infrastructurii rutiere a strazilor de pamant si a celor pietruite, dar si proiectele care vizeaza construirea parcarilor din Piata Petru Rares si din Piata Mihai Eminescu, proiecte care au mai fost supuse votarii si in lunile anterioare.


(616 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Consilierii locali ai municipiului Bistrita s-au intrunit in sedinta ordinara | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.82104301452637 seconds.