Luni, 26 Aprilie 2010 - 05:45 AM Aleg.RO: Presedintele cheama partidele la Cotroceni, pentru consultari pe tema ANI

Publicat de: ---

Gândul no title

Presedintele Traian Basescu a convocat luni, la Palatul Cotroceni, reprezentantii principalelor partide politice din Romania pentru a se consulta pe tema Agentiei Nationale de Integritate . Astfel, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale, Traian Basescu vrea sa afle opinia partidelor politice parlamentare, a grupului minoritatilor nationale si a grupurilor parlamentare de independenti din Parlamentul Romaniei cu privire la situatia generata de Decizia Curtii Constitutionale referitoare la declararea neconstitutionalitatii unor dispozitii ale Legii de organizare si functionare a Agentiei Nationale de Integritate.

Potrivit administratiei prezidentiale, la ora 17.00 sunt asteptate delegatiile Partidului National Liberal, Partidului Social Democrat si Partidului Conservator.

La ora 18.00 vor urma consultari cu reprezentntii Partidului Democrat Liberal, Uniunii Democrate maghiare din Romania, grupului parlamentar al minoritatilor nationale si ai grupurilor parlamentare de independenti din Parlamentul Romaniei.


(716 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Presedintele cheama partidele la Cotroceni, pentru consultari pe tema ANI | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56991910934448 seconds.