Miercuri, 28 Aprilie 2010 - 05:31 AM Aleg.RO: Becali crede ca Videanu ar putea fi candidatul PDL pentru Cotroceni in 2014

Publicat de: ---

Realitatea TV

Gigi Becali sustine ca nu va mai candida la alegerile prezidentiale din 2014 si a enumerat trei politicieni care ar putea intra in cursa pentru Cotroceni .

Becali nu mai candideaza la prezidentiale/ Foto: gruprc.ro Imaginea 1/1

Intrebat daca va mai candida vreodata la alegeri prezidentiale, Becali a spus: "Nu cred. Se ridica astia tinerii din spate. Societatea romaneasca se aseaza pe valori, nu mai merge pe vrajeala, pe minciuna, pe bla bla bla si pe cine tipa mai tare. Peste patru ani, eu s-ar putea sa nu pot sa ma mai pot lupta cu ei".

Becali a facut cateva previziuni legate de candidatii la alegerile prezidentiale din 2014.

"Sunt trei buni. De exemplu, de la PDL, care are cea mai buna imagine, carisma, care se poate bate pentru ca a castigat lupte, e Videanu. Ponta este un baiat care imi place, care vorbeste frumos, un baiat destept. Nu are carisma lui Videanu. Si este si Crin Antonescu care vine cu zestrea din spate care a cules-o. Numai sa nu se piarda. In anii astia, sa nu se stearga ce a punctat. Altfel, daca nu va avea grija sa nu se stearga,Videanu va castiga", a spus Becali.


(832 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Becali crede ca Videanu ar putea fi candidatul PDL pentru Cotroceni in 2014 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55497598648071 seconds.