Miercuri, 25 August 2010 - 06:12 AM Aleg.RO: Senatorul Georgica Severin si-a anuntat în plen demisia din PDL

Publicat de: ---

Gândul Senatorul Georgica Severin si-a anuntat în plen demisia din PDL

UPDATE: Georgica Severin voteaza Legea ANI daca e garantata cu demisia lui Pedoiu

Senatorul independent Georgica Severin a declarat, marti, la dezbaterile generale la Legea ANI, ca va vota cu inima împacata acest act normativ daca ministrul Justitiei îsi ia angajamentul ca va demisiona în cazul în care CC va întoarce din nou la Parlament aceasta lege ca fiind neconstitutionala .

"Legat de Legea ANI, nu intru prea mult în detalii, pentru ca nu sunt jurist. Si pentru ca nu sunt jurist si nu am pregatirea de specialitate, am si eu nevoie de o garantie ca sa votez cu inima împacata noua forma a Legii ANI. Daca domnul ministru al Justitiei, prezent aici, si îi multumesc, ma simt onorat, ne garanteaza, luandu-si angajamentul ca, daca aceasta lege va cadea din nou la CC, îsi da demisia, considerandu-se un om de onoare, eu sunt gata sa votez aceasta lege", a spus Severin.

El a tinut sa critice faptul ca în ultimul an si jumatate a votat atatea legi, "mergand pe buna credinta a juristilor, legi care au fost întoarse de la CC".

Senatorul Georgica Severin si-a anuntat, marti, demisia din PDL.

Senatorul Georgica Severin a anuntat, marti dimineata, la începutul sedintei de plen a Senatului convocat în sesiune extraordinara, ca si-a dat în cursul acestei zile demisia din PDL, urmand sa activeze ca independent , fara legatura cu grupul independentilor existent în acest for legislativ.

"Domnule presedinte, domnule prim-ministru, domnilor ministri, doamnelor si domnilor senatori, anunt ca astazi (marti - n.r.) mi-am prezentat demisia din PDL. Ma retrag din grupul PDL si voi actiona cel putin pentru o perioada în continuare ca independent, fara nicio legatura cu actualul grup al independentilor", a spus senatorul Georgica Severin.

El a tinut sa multumeasca tuturor colegilor democrat-liberali, printre care s-a aflat pana în acest moment, informeaza Mediafax.

Presedintele PDL, Emil Boc, a confirmat, marti, înaintea începerii sesiunii extraordinare a Senatului, faptul ca senatorul Georgica Severin si-a depus demisia din partid.

La motiunea de cenzura dezbatuta la finalul sesiunii parlamentare precedente, Georgica Severin a fost unul dintre parlamentarii PDL care a votat în favoarea acesteia.

Georgica Severin a fost ales senator în colegiul uninominal 1 din Circumscriptia electorala nr.31 Prahova. In prezent, el este membru al Comisiei pentru egalitate de sanse din Senat.


(582 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Senatorul Georgica Severin si-a anuntat în plen demisia din PDL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.019159078598 seconds.