Marți, 31 August 2010 - 06:18 AM Aleg.RO: Dan Diaconescu: Traian Basescu il va schimba pe Emil Boc cu Petru Filip

Publicat de: ---

adevarul Dan Diaconescu a recunoscut, la Realitatea TV, la "Ora de foc", ca fiecare chemare a sa la DNA ii aduce inca doua procente de notorietate la Partidului Poporului . El a declarat raspicat ca nu il va pune premier pe Traian Basescu atunci cand va fi ales presedinte, insa stie ca actualul sef al statului il va desemna pe Petru Filip, fost europarlamentar, drept sef al viitorului guvern pe care il doreste format numai din tehnocrati. Dan Diaconescu a recunoscut, la Realitatea TV, la "Ora de foc", ca fiecare chemare a sa la DNA ii aduce inca doua procente de notorietate la Partidului Poporului. El a declarat raspicat ca nu il va pune premier pe Traian Basescu atunci cand va fi ales presedinte, insa stie ca actualul sef al statului il va desemna pe Petru Filip, fost europarlamentar, drept sef al viitorului guvern pe care il doreste format numai din tehnocrati.

"Stiu ca a plutit acest zvon, ca daca ajung presedinte il voi pun pe Traian Basescu, dar nu este adevarat. Nu mai putin de maine dimineata, sunt convocat din nou la DNA", si-a motivat afirmatia Diaconescu. El a atras insa atentia ca actualul presedinte, are intentia de a-l da jos pe Boc si de a-l inlocui cu Petru Filip.

Fostul europarlamentar Petru Filip, ar urma, sustine Dan Diaconescu sa formeze un guvern format numai din "tehnicieni de renume: Lucian Croitoru la Finante etc.Numai sa-i raspunda domnul Boc preedintelui la telefon si sa se lase dus din aceasta functie", a adaugat Diaconescu.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca ?Alba ca Zapada? ar putea castiga alegerile din 2012.

"Noi joia trecuta am depus oficial la tribunal cererea de inregistrare. Avem un numar record de semnaturi. Probabil in urmatoarele 60 de zile vom avea raspunsul", a declarat Dan Diaconescu.

"Fiecare ora de filaj costa DNA 200 de ora, ma urmaresc in permanenta", a explicat Dan Diaconescu referidu-se la costurile si acuzatiile care i se aduc la DNA.

"Incep sa ii dau dreptate domnului Sebastian Lazaroiu", a spus mai in gluma mai in serios Bogdan Chiriac. El a explicat ca, daca Dan Diaconescu nu era arestat dsi nu era asa des chemat la DNA, nu exista o baza pe care sa o poata exploata politic Dan Diaconescu.

Desi pare o gluma, consilierul prezidential vorbeste pe blogul sau despre crearea unei noi formatiuni politice careia ii rezerva rolul de Alba ca Zapada si care ar putea surclasa celelalte partide.

Lazaroiu invoca rezultatele unui sondaj de opinie, potrivit caruia intentiile de vot ar distribuite astfel: 26%, 26%, 20%, 15%, 7%. Cu toate ca nu atribuie procentele, consilierul prezidential sugereaza ca ierarhia este PSD, PNL, Partidul Poporului ( formatiunea lui Dan Diaconescu), urmat de PDL cu 15%.

"Vi se pare mai moral faptul ca Traian Basescu propunea 1.000 de km de autostrada, comparativ cu cele 20.000 euro pentru fiecare roman", au atras atentia gazdele emisiunii. 

"Noi dam, nu luam", a explicat Diaconescu.

De unde vor veni banii, cat tot bugetul anual al Romaniei nu ar aduna banii pe care ii promite Dan Diaconescu poporului?

"Vreti sa studiati pe an pe site-ul ministerului de Finante, cati bani pleaca, prin virament pentru offshore? 40 de milioan. In toate tarile din UE este de 25%, eu propun o taxa de 40%, pentru offshore", a prezentat una din solutiile sale fiscale, Dan Diaconescu. El a subliniat ca codul fiscal trebuie schimbat radical.

Faptul ca timp de trei ani de zile a reusit sa mentina atentia publica si sa faca din Elodia un caz, reprezinta, crede Bogdan Chiriac, baza pe care este costruit partidul sau. "Este ca Ana lui Manole, zidita la temelia partidului", a spus el. "Pacat ca n-a facut ce a promis, n-a reusit sa o gaseasca pe Elodia", a mai spus Chriac. El i-a sugerat lui Diaconescu sa apeleze la serviciile secrete.

"Pot sa faca multe serviciile secrete, inclusiv sa o gaseasca pe Elodia, dar n-au vrut", a raspus Dan Diaconescu.


(686 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Dan Diaconescu: Traian Basescu il va schimba pe Emil Boc cu Petru Filip | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.78706312179565 seconds.