Vineri, 22 Octombrie 2010 - 06:14 AM Aleg.RO: Senatorii vor transport cu tractorul

Publicat de: ---

7plus

Criza nu-i impiedica pe alesi sa vrea masini noi, ba chiar si tractoare! Chiar daca asta inseamna depasirea lejera a feliei bugetare pe care Guvernul este dispus sa le-o ofere anul viitor .

Senatul si-a intocmit proiectul de buget pe anul urmator fara a tine cont de limita maxima transmisa de Ministerul Finantelor. Mai exact, senatorii isi propun cheltuieli care depasesc cu aproximativ 10 milioane de euro suma pusa la dispozitia lor de catre capii finantelor. Asta desi criza e in toi, iar demnitarii se dau de ceasul mortii ori de cate ori apar la televizor doar-doar or convinge cetatenii ca sunt constienti de responsabilitatile si obligatiile ce le revin prin functie. Ca lucrurile nu stau chiar asa o demonstreaza proiectul de buget, austeritatea si economia nu-si prea gasesc locul. Ca de obicei, parlamentarii au nevoie de autoturisme noi (vreo 150 la numar), pentru care sunt dispusi sa plateasca aproximativ 1.500.000 de euro. La acestea se adauga si alte masini, utilitare de aceasta data, respectiv cele necesare aspirarii si spalarii covoarelor, ingrijirii pardoselilor, curatarii cu abur etc. Care tot cu bani se iau. Inedita este prezenta unui tractor cu remorca in randul dotarilor considerate necesare de catre senatori. Sau poate s-or fi gandit sa faca ceva economii cu transportul lor.

Cheltuiala inutila

Celebri deja pentru chiulul la care se dedau in timpul sesiunilor parlamentare, deputatii dau dovada de zel si chef de munca in vacanta. Asa arata cel putin documentele referitoare la diurna si transport pe luna august ? perioada in care parlamentarii au cheltuit cu 336.000 de lei noi mai mult decat sumele aferente lunii iulie. Daca la transport deputatii au depasit planul de vacanta, macar au vorbit mai putin la telefon, facturile pentru convorbirile pe mobile fiind mult mai mici decat de obicei.

ANA-MARIA LUDATSER, SIMONA BADULESCU


(660 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Senatorii vor transport cu tractorul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.82030487060547 seconds.