Miercuri, 24 Noiembrie 2010 - 06:21 AM Aleg.RO: Mazilirile de la Ministerul de Interne au fost poruncite de Traian Basescu

Publicat de: ---

tricolorul Demiterile din cadrul Ministerului de Interne au fost ordonate de Dictachiorul Traian Basescu, in urma unei discutii secrete, marti dimineata, cu Emil Boc si Traian Igas . Acestia au fost chemati la ordine, la Vila Lac 2, in jurul orelor 9,30.

Intilnirea a durat circa 30 de minute. Am aflat, astfel, ca Traian Igas pregateste, sub indrumarea Chiorului, o lista mult mai mare de destituiri, care au ca scop inlocuirea oamenilor lui Vasile Blaga cu unii obedienti gastii Udrea. Finalitatea scandalului, care zguduie din temeleii una dintre cele mai importante institutii ale statului, va fi asumarea raspunderii Guvernului Boc pe o lege care, practic, va re-militariza, in cel mult trei luni, Politia Romana. Conform informatiilor noastre, Basescu le-a precizat celor doua slugi ca, desi demis, lui Dan Fatuloiu i s-a rezervat unul dintre cele mai importante roluri in procesul de re-militarizare si control al Politiei Romane, care va deveni bratul armat al lui, al Muribundului.


(835 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Tricolorul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Tricolorul:

Mazilirile de la Ministerul de Interne au fost poruncite de Traian Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51181197166443 seconds.