Marți, 08 Februarie 2011 - 05:54 AM Aleg.RO: Delegatia FMI va discuta cu Biroul Permanent al Senatului

Publicat de: ---

WallStreet Delegatia Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale se va intalni, astazi, cu membrii Biroului Permanent al Senatului, la invitatia presedintelui acestei Camere, Mircea Geoana .

"Dorim sa aflam de la sursa, si nu prin conferinte de presa ale altor actori politici romani, care este continutul noului acord preventiv cu Romania si dorim, mai ales, sa stim care sunt sansele pentru relansarea economica reala, pentru repornirea crearii de locuri de munca in Romania si, mai ales, sa aflam si care sunt elementele, constrangatoare, care, in mod evident, vor fi atasate acestui acord", a spus Geoana, citat de Mediafax.

Potrivit senatorului, intalnirea va avea loc la ora 14.00.

Presedintele a anuntat, duminica seara, ca noul acord cu FMI va fi pe doi ani si nu va implica finantare, fiind de tip preventiv, de precautie, seful statului mentionand ca Fondul si UE vor tine la dispozitia Romaniei banii.

De asemenea, el preciza ca noul acord cu FMI, BM si CE va fi de cinci milarde de euro, 3,6 miliarde urmand sa provina de la Fond, iar 1,4 miliarde, de la Comisia Europeana.


 


(503 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
WallStreet

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa WallStreet:

Delegatia FMI va discuta cu Biroul Permanent al Senatului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.415559053421 seconds.