Joi, 10 Februarie 2011 - 06:09 AM Aleg.RO: Atacul presedintelui impotriva PDL tinteste in rebelii din partid De ce s-a suparat, de fapt, Basescu

Publicat de: ---

7plus

Traian Basescu il foloseste pe Dan Pasat pentru a matura vechea garda democrata . In frunte cu Vasile Blaga ?buldogul? care in loc sa lase osul si sa plece atunci cand i-a ordonat fostul lider, a ales sa se lupte cu Basescu si oamenii lui din PDL. Dand astfel nastere si iuresului din Vama.

?PDL se autocondamna daca nu-si alege o alta conducere?, afirma apasat Traian Basescu. Si asta taman cand actualii lideri PDL au ales sa negocieze de zor viitoarea conducere a partidului. ?Sper sa fie o competitie (interna in PDL ? n.r.), sper sa fie o competitie care sa aduca noutate si, mai ales, oameni politici care nu sunt dispusi la compromisuri. (…) Ramanand cu echipa veche, numai cu echipa veche, nu va face performanta.?, a dat Basescu semnalul reinceperii luptei interne din fostul sau partid.

L-au sfidat pe sef, trebuie sa plateasca

?Eu stiu de ce o fi spus lucrul asta? O fi suparat! Urmeaza o competitie in partid si se fac pozitionari", a decodat corect Radu Berceanu mesajul prezidential. Berceanu fiind parte a tripletei BVB, condamnata la moarte politica de catre Basescu dupa ce a indraznit sa nu se mai supuna ordinelor si indicatiilor venite de la Cotroceni. Si asta bazandu-se pe aportul financiar adus partidului (si lor personal) in vremea cand aveau la dispozitie importante butoane guvernamentale. Necumintiti odata cu trimiterea la partid, cei trei sunt acum tinta razboiului de exterminare declansat de Basescu. Ca atare, fostul lider PD si actualul sef al statului a declansat razboiul de exterminare a vechilor sai colegi de arme. Barfele interne pun in carca lui Blaga inca un ?pacat? capital, acela de a o fi atacat, in mod repetat, pe Elena Udrea. Mai trebuie spus si ca apocalipsa declansata de DNA in randul vamilor este legata, de pedelisti, tot de numele lui Blaga, fost sef de vama si fost ministru de Interne cu atributii directe in numirea unora dintre cei luati acum la puricat de procurori.

Blaga este de departe inamicul numarul 1

Secretarul general al PDL a fost acuzat, tot de Traian Basescu, si de ?foame de putere?, plus de ?gandire populista? doar de dragul revenirii intr-o pozitie cheie in stat. Considerat principalul pilon al PDL in prezent, Blaga a tras dupa el si partidul, Basescu neezitand sa-si demoleze propria tabara: ?Nu mai astept nimic de la ei (de la democrati ? n.r.). Nu ma mai intereseaza politic ce fac. Le-am vazut si dimensiunea politica (a liderilor PDL ? n.r.). E mica, fata de asteptarile mele. (…) M-am saturat sa tot fac apel la Parlament ?atentie!? si sa mi se raspunda ?lasa ca stim ce avem de facut noi, marii barbati politici din PDL??.

Baconschi s-a ales singur

Considerat, nu de mult, un favorit al lui Traian Basescu pentru sefia PDL (dar neagreat de democrati), Teodor Baconschi a prins din zbor ocazia si s-a autopropus, ieri, lider al partidului: ?Cred ca ar trebui sa fiu unul dintre prim-vicepresedintii echipei nationale de conducere, ca sa avem argument pentru a recredibiliza partidul in forta?.

ANA-MARIA LUDATSER SIMONA BADULESCU


(398 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Atacul presedintelui impotriva PDL tinteste in rebelii din partid De ce s-a suparat, de fapt, Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.82327699661255 seconds.