Joi, 10 Februarie 2011 - 06:09 AM Aleg.RO: Ponta: Basescu nu se comporta ca un presedinte; vom avea în curand un adevarat presedinte de la USL

Publicat de: ---

Gândul Ponta: Basescu nu se comporta ca un presedinte; vom avea în curand un adevarat presedinte de la USL

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Buzau, ca Traian Basescu nu se comporta ca un presedinte, precizand ca "foarte curand" tara va avea unul de la Uniunea Social Liberala (USL) care va actiona conform functiei pe care o va avea, transmite corespondentul MEDIAFAX .

"Imi pare rau ca nu avem un presedinte care se comporta ca un presedinte. O sa avem unul foarte curand de la alianta social-liberala care o sa se comporte ca un adevarat presedinte. Nu ma intereseaza domnul Basescu si nici domnul Boc. Aseara m-am uitat la meci, iar cei care s-au uitat la Basescu rau au facut", a declarat Victor Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a declarat ca partidele care au încheiat Uniunea Social-Liberala urmaresc în primul rand sa-l înlature de la putere pe seful statului, Traian Basescu.

"Problema este stapanul, nu slugile. De fapt si cu stapana, tara are o stapana si un stapan si multe slugi, dar noi nu ne batem cu slugile. Eu m-am uitat meci, dar daca v-ati uitat la emisiune, el a fost primul care s-a debarasat de PDL, noi ne batem cu stapanul si stapana, nu cu slugile", a mai spus liderul PSD.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la TVR, ca pentru el Crin Antonescu si Victor Ponta sunt "un cuplu comic", la fel ca si "ideologul" acestora, Dan Voiculescu, pe care l-a numit "Felix".

Basescu a declarat ca odata cu constituirea USL a fost creat cuplul comic "Antenescu-Ponta".

(Agentia MEDIAFAX va pune la dispozitie înregistrarea declaratiilor facute de presedintele PSD, Victor Ponta, disponibila în cadrul Serviciului Audio, care poate fi accesat la adresa de internet www.news.mediafax.biz)

Departamentul Corespondenti, corespondenti@mediafax.ro

Citeste primul stirile care conteaza, direct de pe telefonul tau mobil! m.gandul.info


(456 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Ponta: Basescu nu se comporta ca un presedinte; vom avea în curand un adevarat presedinte de la USL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.0596060752869 seconds.