Miercuri, 19 Ianuarie 2005 - 01:20 PM Aleg.RO: Primarul de Botoșani a pus gând rău tonetelor stradale

Publicat de: Anca GĂLUȘCĂ

AMOS News Majoritatea chioșcurilor stradale din municipiul Botoșani ar trebui desființate. Cel puțin așa consideră primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Edilul șef își motivează afirmația prin faptul că mai puțin de un sfert dintre chioșcurile din municipiul Botoșani dețin autorizații sanitare de funcționare.

Asta, în condițiile în care în 2002 a fost dată o lege care prevede că toate spațiile destinate comercializării produselor alimentare trebuie să dispună de apă curentă și canalizare. Actul normativ mai precizează că în categoria produselor alimentare se încadrează guma de mestecat, inclusiv apa minerală.

Așadar, orice chioșc și tonetă stradală utilizată pentru comercializarea produselor alimentare ar fi trebuit să dețină autorizație sanitară de funcționare eliberată de către Direcția de Sănătate Publică Botoșani (DSP).

Întrucât majoritatea chioșcurilor funcționează și acum fără a avea autorizație sanitară, primarul Cătălin Flutur consideră că Direcția de Sănătate Botoșani nu și-a făcut datoria și deci, nu a respectat legea.

Șeful DSP Botoșani, medicul Tamara Ciofu, nu a putut fi contactat pentru a răspunde acestor acuzații.


(625 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Anca GĂLUȘCĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarul de Botoșani a pus gând rău tonetelor stradale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53818583488464 seconds.