Vineri, 18 Februarie 2011 - 06:07 AM Aleg.RO: Traian Ungureanu: Pentru unii din PDL conteaza doar "nutreturile de la centru pentru pascut local"

Publicat de: ---

Cotidianul Eurodeputatul PDL Traian Ungureanu ironizeaza pe blog declaratia unui democrat-liberal despre faptul ca in jurul lui Traian Basescu "rar creste si iarba", el interpretand acest "enunt neghiob" drept semnul ca pentru unii din partid conteaza doar "nutreturile care se dau de la centru pentru pascut local" . Intr-o postare intitulata "Politica la firul ierbii sau batalia pentru nutret", Ungureanu persifleaza declaratia deputatului Nicusor Paduraru care, potrivit unei inregistrari aparute in presa, i-a spus lui Traian Basescu ca "in jurul sau rar creste si iarba" si ca ar fi bine daca acesta ar accepta pe cineva din PDL care sa ii spuna si "nu". "Daca zicerea lui Paduraru nu e apocrifa, atunci avem in fata un enunt istoric, agramat si neghiob. Istoric, pentru ca dl. Paduraru a intrat in posesia celor 15 minute de celebritate pe care repeziciunea de gura si incetineala de gandire le pun la dispozitia oricui", scrie Ungureanu pe blog. "Agramat, pentru ca formularea ajunge la noi in plina agonie logico-gramaticala. Raportul cauzal e aberant. Dl. Paduraru declara ca are de spus un singur lucru. De ce unul si numai unul? Pentru ca Basescu nu admite culturi vegetale in jur. Concluzia: Basescu nu accepta dialogul si asta il face pe Paduraru sa intre in dialog, cu grija de a se semi-cenzura. Logica enuntului e cu atit mai speciala cu cit furnizorul adaoga ca procedeaza . Apoi, nu e deloc limpede: imputarea vrea sa spuna ca iarba creste dar creste rar, cu denistate precara, sau ca, in jurul lui Basescu, nici macar iarba nu poate incolti?", mai spune Ungureanu. Traian Ungureanu considera ca o astfel de afirmatie este manifestarea "politicii de clan" din PDL interesata doar de bunastarea proprie, nu si de soarta partidului. "Conteaza iarba si nutreturile repartizate de la centru pentru pascut in plan si in clan local. Restul, duca-se! Chiar daca se numeste Basescu", concluzioneaza Ungureanu.


(729 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Traian Ungureanu: Pentru unii din PDL conteaza doar "nutreturile de la centru pentru pascut local" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.71133899688721 seconds.