Luni, 21 Februarie 2011 - 06:17 AM Aleg.RO: Adrian Nastase: Tandemul Basescu - Boc dauneaza grav sanatatii Romaniei

Publicat de: ---

Realitatea TV

Liderul social-democrat, Adrian Nastase, a declarat ca desi PSD-ul are un obiectiv comun cu presedintele Traian Basescu, de a-l indeparta pe Emil Boc de la carma Executivului, analizele celor doua parti sunt foarte diferite .

Adrian Nastase: Traian Basescu isi da seama ca trebuie sa faca o miscare apectaculoasa / FOTO: REALITATEA TV Imaginea 1/1

Liderul PSD, Adrian Nastase, a declarat in emisiunea "Romania politica", la Realitatea TV, ca "in mod categoric" Cabinetul Boc are zilele numarate.

"Pentru Traian Basescu este important sa-l scoata pe Emil Boc din zona de Guvernare si, printr-o formula neutra, sa incerce sa duca PDL-ul din prima linie, sa-l retraga, pentru ca isi da seama ca este o perceptie foarte negativa in legatura cu efectele guvernarii. Pe de alta parte, are nevoie de el in zona de control de partid. Deci are o strategie foarte clara", a declarat Adrian Nastase.

"Din punctul nostru de vedere, este evident ca tandemul Basescu-Boc este profund daunator sanatatii Romaniei si din acest punct de vedere, noi consideram ca si Guvernul trebuie schimbat insa nu oricum si nu cu un premier pe care il cauta prin banci sau prin multinationale Traian Basescu. Un Guvern, in opinia mea, trebuie sa fie politic, sa-si asume politic", a mai spus Nastase.

El a explicat ca formarii USL-ului il va determina pe presedintele Traian Basescu sa faca o miscare spectaculoasa.

"Traian Basescu are optiunile mai limitate si isi da seama ca are nevoie sa faca o miscare pentru a iesi din aceasta dificultate in care sondajele dau 90% din populatie considera ca tara merge intr-o directie gresita, deci, este nevoie de o miscare spectaculoasa. Doar cu povestile cu coruptia, cu vamesii nu pot tine la infinit si va fi nevoie de lucruri de substanta", a mai spus Adrian Nastase.


(689 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Adrian Nastase: Tandemul Basescu - Boc dauneaza grav sanatatii Romaniei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.74299883842468 seconds.