Miercuri, 23 Februarie 2011 - 06:05 AM Aleg.RO: Extradarea lui Hayssam, in linie dreapta. Deputatii juristi au adoptat proiectul de ratificare a Tratatului de extradare cu Siria

Publicat de: ---

Puterea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat, ieri, rapoarte favorabile pentru proiectele de ratificare a Tratatului privind extradarea intre Romania si Siria, respectiv ratificareaTratatului privind transferarea persoanelor condamnate in vederea executarii pedepselor privative de libertate . Tratatul este esential in cazul Omar Hayssam.

Deputatii juristi au votat in unanimitate atat proiectul de lege pentru ratificarea Tratatului privind extradarea intre Romania si Republica Araba Siriana, cat si proiectul pentru ratificarea Tratatului intre cele doua state privind transferarea persoanelor condamnate in vederea executarii pedepselor privative de libertate, ambele semnate la 10 noiembrie 2010.

Presedintele Traian Basescu a semnat, pe 3 februarie, decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Tratatului privind extradarea intre Romania si Republica Araba Siriana, precum si decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Tratatului privind transferarea persoanelor condamnate. Cele doua tratate au fost semnate la Bucuresti in data de 10 noiembrie, intre ministrul justitiei, Catalin Predoiu, si ministrul sirian de externe, cu ocazia vizitei presedintelui Siriei Bashar al-Assad in Romania.

 (711 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Extradarea lui Hayssam, in linie dreapta. Deputatii juristi au adoptat proiectul de ratificare a Tratatului de extradare cu Siria | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.5620141029358 seconds.