Miercuri, 13 Iulie 2011 - 05:45 AM Aleg.RO: Pesedistul Rizea, acuzat ca a furat banii destinati copiilor cu handicap

Publicat de: ---

libertatea Deputatul PSD Cristian Rizea este acuzat de catre procurori ca a deturnat, in perioada in care era sef al Agentiei pentru Tineret (ANSIT), peste un milion de euro, relateaza Adevarul .

Banii, 1.400.000 de euro, erau destinati renovarii unui hotel din statiunea Eforie Sud, stabiliment unde copiii cu handicap ar fi urmat sa isi petreaca vacantele. Cristian Rizea a incheiat contracte cu colegul de partid Robert Negoita, dar si cu ?soacra vitrega?, sub paravanul unor constructii fictive la un hotel din Eforie Sud, si azi in paragina. Rizea mai este acuzat ca a folosit in alte scopuri trei milioane de euro, de la Uniunea Europeana, decat cele pentru care erau destinati banii.

Rizea mai este cercetat si pentru fals in declaratia de avere, el neputand justifica 300.000 de euro. Totodata, vizat de controlul organelor statului este si fostul sofer al pesedistul Ion Gazaru, care este patron la firma unde e angajata si sotia liderului PSD Diaspora, prin care anchetatorii cred ca alesul ?sifona? banii.

Pesedistul neaga toate acuzatiile, spunand ca sunt atacuri politice.


(286 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Pesedistul Rizea, acuzat ca a furat banii destinati copiilor cu handicap | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.82258486747742 seconds.